Miben különbözik az esküvői film az esküvői videótól?

Míg az esküvői videó egy egyszerű felvétele , időrendi bemutatása az eseménynek, amely akár 3-4 óra is lehet. Ezzel ellentétben az esküvői film egy 30-50 perces önálló művészeti alkotás. A filmnek a kép a zene, az átmenetek tökéletes összhangjának kell lennie, a vágásokkal és utómunkálatokkal egy teljes,filmes hatást keltve.
Nekem az a feladatom, hogy tökéletes kép minőségben, kiváló hangminőségben, különleges effektusokkal és zenével kiemelve adjak át egy olyan emléket, mely visszaadja számotokra a nap hangulatát, melyet büszkén tudtok bemutatni barátaiknak, meghatódva szüleiteknek és bízva abban, hogy ezt még unokáitok is látni fogják.

Miért ennyire fontos a hangminőség?

A hagyományos videó felvételeknél gyakori probléma, hogy a hangot és a képet ugyanazzal a géppel veszik fel. Ez a módszer gyenge hangminőséget eredményez és nem adja vissza a valóságot.
Ezért használunk speciális hangrögzítő eszközöket. A házasságkötő teremben valamint a templomban elhangzottak külön kihelyezett  audio felvevővel, tökéletes hangminőségben kerül rögzítésre. Irányított kihelyezett mikrofonokkal.  Az általatok kiválasztott élő zenészek, DJ-k hanganyagát CD minőségben rögzítjük, így az elkészült, és gondosan megvágott film Hi-fi hangminőségben lesz hallható.
Hangminőség:  (Wav 96khz/24 bit).

Miért ennyire fontos a képminőség?

Manapság az már alapnak tűnik hogy full Hd ban , 4K ban rögzítünk a mi általunk használt technológiával (film kamera, fotó kamera, ND filterek, stabilizátorok) szélesebb dinamikájú, képvilágot tudunk visszaadni, Az igazi filmes élményt ezen technológiák segítségével tudjuk elérni. Míg a gyengébb képminőség a kis kijelzőkön ( telefon, tablet, laptop) is “tökéletesnek tűnhet,  addig az említett technológiával  a nappali  tévéjén is  ( nagy képernyőkön, kivetítőkön),  garantáltan kiváló minőségben nézheted vissza az elkészült filmet.

Mikor érdemes két operatőrt alkalmazni?

A két operatőr alkalmazásának előnyei, hogy
– ugyanazt az eseményt több különböző szögből is felvehetjük. Például a szertartásokon  a közeli nagyított és távoli teli felvételek váltásával, különleges filmes rendezői hatás érhető el.
– lehetőséget ad egy adott esemény több helyszínen lévő  részvevőjének felvételére Például a boldogító igen kimondása alatt a násznép felvétele
– különböző helyszínek egy időben történő események rögzítése. Gyakori probléma, hogy a lakodalmakon egy időben  történnek események különböző helyszíneken
Összefoglalva:A két operatörős felvétel jelentősen gazdagíthatja az élményt.Több szem, többet lát! Így garantáljuk, hogy nem maradtok le semmiről. A több operatőrös megoldás egy sokkal pörgősebb, dinamikusabb filmet eredményez.

Miért érdemes drónt alkalmazni?

Eddig csak a kevesek engedhették meg  maguknak, hogy madártávlatból videózzák az esküvőjüket  A drónok elterjedésének köszönhetően mára már elérhetővé váltak ezen  légi felvételek. Egyre több ügyfelünk igényli, hogy egyedi légi drónos  felvételekkel egészítsük ki az esküvői filmjüket. Cégünk rendelkezik a legmodernebb technikával (DJI mavic 2 pro drón), amely alacsony zajszint mellett tökéletes képminőséget eredményez. A beszúrt légi jelenetek nemcsak különlegessé teszi a filmet, de az egyedi perspektíva olyan részleteket is megmutat, mely a hagyományos eszközökkel nem lehetséges.